#Label2 li { list-style:none; padding-left: 35px; background: transparent url(http://dl.getdropbox.com/u/647003/CiudadBlogger/Iconos/icono_estrella.gif) no-repeat center left; }

lunes, 22 de noviembre de 2010

Història sobre la serie.

Actualment, Bob esponja és una de les Nicktoons més vistes de Nickelodeon.
Al 2007 va ser nombrat per Time per ser un dels programes mes grans de la història.
Tv.com va classificar a Bob Esponja amb 10.7 Milions d'espectadors col·locant en primer lloc.
Es una llarga sèrie i es va fer per atreure a nens i adults. Aixó te molt que veure amb la forma de vida submarina, les situacións que representen i les il·lustracións, referències paraules... Pot ser que els espectadorms més joves no ho acabin d'entendre.
Patrició Estrella i Bob Esponja són dos personatjes adults, de la qual es comporten com a nens molt infantils i inmadurs qe el que fan es fer riure i distreure al públic.
Han sortit bandes músicals que contribueixen en la série, així com bandes de metal, i grups de cançons clàssiques i romàntiques.
Ja han soritit en el menjar, com per exemple en els pots de iogurt, caixes de cereals, llepolies... També ha sortit  roba, com a taxans, camises, jerseis, roba interior.. Venen accesoris con ulleres, pulseres  i fins i tot han inventat jocs de taula, joguines i videojocs.

1 comentario:

  1. Bandes de metal i grups de cançons clàssiques i romàntiques basades en la sèrie??? ja les estàs cercant immediatament i penjant-les en el blog!!!!!!!!!! :D

    ResponderEliminar

Translate